2015. március 28., szombat

#Filmajánló Jump Street ( 21 - 22 )


" A jó zsaru nem feltétlenül barázdált arcú, kemény figura. Létezik egy különlegesen kiképzett speciális egység, amelynek a tagjait olyankor vetik be, amikor egy rejtély szálai kamaszok közé vezetnek.
Schmidt és Jenko (Jonah Hill és Channing Tatum) csak nemrég fejezték be a rendőr akadémiát, és nem állnak a legjobb zsaruk hírében. Kapnak egy esélyt, hogy bizonyítsanak: újra hátizsákot ragadnak a revolver táska helyett, hogy egy veszélyes kábítószer-kereskedő bandát leleplezzenek. Ehhez azonban be kell épülniük az iskolások közé. A baj csak az, hogy a gimisek már egyáltalán nem olyanok, mint ők voltak néhány évvel ezelőtt és még a kamaszkori szorongásaikkal is meg kell küzdeniük, amiről már azt hitték, hogy rég a múlté. "


Pár mondat a filmről : 

Chaning Tatum rajongóként, mindenképp hozni szerettem volna olyan filmeket, amikben ő játszik. Elsőnek az eddig két részes Jump Streetet választottam. Nos, az egész a gimiig nyúlik vissza, amikor is két besorolásba tartoztak. A rendőr akadémián találkoznak ismét és lesznek barátok, de a legtöbbször testvérként viselkednek egymással.  Míg Schmidt az eszéért híres, addig Jenko a sportossága és sármja érdekli, amivel nőket szédíthet. Biciklis rendőrökként kezdik egy parkban, ahol már is bele futnak egy nagyobb balhéba. Amikor pedig a Jump Street emberei közé kerülnek, oda kell tenni magukat, hisz vissza küldik őket a gimnáziumba. Egy drog banda terjesztőjét kell el kapni és már az elején elszúrják. Jenko össze keveri az álcákat, így ahelyett, hogy a foci csapatba tartozna a kémia zsenikkel kell barátkoznia.  Tökéletes akciót akarnak, de a tervek soha nem úgy sülnek el, ahogy azt szeretnék. Jenko tininek érzi magát a sok fiatal között, míg Schmidt csajozni " kényszerül". Számtalan humoros rész van benne, veszekedésekkel és számtalan elbaltázott akcióval. 21 Jump Street - A kopasz osztag mindenkinek ajánlom aki garantált nevetésre vágyik! 





" A rossz rendőr is hasznos - ha tejfeles képű. A kopasz osztag tagjai különlegesek: olyan éretlenek, hogy feltűnés nélkül elvegyülhetnek a fiatalkorú bűnözők között.
Jenko (Channing Tatum) nem túl eszes, de legalább kemény, társa Schmidt (Jonah Hill) még pufi is. A véletlen úgy hozta, hogy agyatlan módszereikkel valahogy sikerült lebuktatniuk egy középiskolai kábítószer-bandát, így főnökük, Dickson kapitány (Ice Cube) új bevetésre küldi őket. A páros ezúttal egy nagyon gyanús főiskola felé veszi az irányt. "


Pár mondat a filmről : 

Hatalmas poénokra lehet számítani a második részében is. A fiúk hasonló üggyel találkozhatnak, mint az elsőben. Ezúttal viszont gimnázium helyett egyetemistáknak kell kiadniuk magukat. Egy tetkón indulnak el és már rossz úton is haladnak tovább. Ice Cube -ot is had említsem meg, mert Chaning mellett ő is hatalmas színész.  Dickson kapitányt alakítva, egyetlen egy dolgot felejt el megemlíteni, maradjanak távol az ő egyetlen lányától. Jenko itt végre megmutathatja vad bulizó énjét, ezek mellett pedig a pálya királya lehet. A gimit juttatja eszébe, hisz újra pályán lehet és labdát adogathat. Schmidt nem tud beilleszkedni, így ismét csajozni kényszerül, most viszont főnöke lányával kezd járni. A fiúknak számtalan meglepetéssel kell szembe nézniük, számtalan dolgot fognak elpuskázni és helyre kell hozniuk.  Órákig tudnék még mesélni róla, de akik esetleg még nem látták azok előtt nem szeretném az összes jó poént lelőni például ki is a terjesztő. 
22 Jump Street - A túlkoros osztag, nem az utolsó része a filmnek hiszen jön majd a 23, ami állítólag még nagyobb durranás lesz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése